Online folder bedrijven

Er zijn heel veel bedrijven waar u uw online folder kunt laten maken. De bedrijven hanteren verschillende namen voor een online folder, bijvoorbeeld digitaal bladeren, online bladeren, digitale folder, online folder of digitale brochure. Veel van deze bedrijven vermelden geen prijzen op hun website, u zult dus bij verschillende bedrijven offertes aan moeten vragen. Hieronder een aantal van deze bedrijven genoemd:

BlueBerry Media

BlueBerry Media ontwikkelt twee soorten magazines. Een versie waarbij het mogelijk is in eigen beheer PDF documenten om te zetten naar bladerbare folders. Men kan in eigen beheer de PDF documenten uploaden, links in de folder aanpassen en het magazine versturen. De tweede optie is de online magazine editor. Hiermee kan men zelf via een online interface een magazine ontwerpen met daarin het gebruik van video, geluid afbeeldingen en animaties. De magazines zijn interactief en geheel indexeerbaar door zoekmachines. Meer informatie is te vinden op www.online-magazine.nl. Enkele voorbeelden van ontwikkelde magazines met de editor :

Digitaal bladeren

Digitaal bladeren maakt o.a. de AH folder en heeft deViva in zijn referenties. Digitaal bladeren biedt vooral veel extra opties als E-commerce integratie, zoekfunctie, dynamische banners en audio/video animaties.

Online bladeren

Online bladeren laadt uw afbeeldingen dynamisch en maakt verder de digitale folder zoals een online folder hoort te zijn: met een simpele zoomfunctie, een afdrukfunctie en een pdf-functie.

Uw link hier? Informeer naar de mogelijkheden!